Qui som?


L’Ecoxarxa Tàrrega és una xarxa d’intercanvi, és a dir, un grup de persones que posem béns, serveis i coneixements a disposició dels altres, mitjançant troc directe o, si això no és possible, una unitat de canvi comuna.

En el nostre cas, aquesta unitat de canvi és una moneda social i virtual (també coneguda com a moneda local o comunitària) que ens permet retribuir aquells intercanvis que no són directes, sigui entre usuaris de la nostra xarxa o amb altres ecoxarxes. La nostra moneda es l’eco.

L’objectiu de l’Ecoxarxa Tàrrega és que els participants generin confiança mútua i col·laborin per a construir alternatives econòmiques que beneficiïn a la comunitat, intercanviant en base al valor que cadascú aporta.

La xarxa busca dinamitzar la vida cultural i la interacció personal en les relacions econòmiques així com també recolza l’emprenedoria i el consum responsables.

L’Ecoxarxa Tàrrega està oberta a qualsevol persona o projecte autònom, però per raons de proximitat, principalment de les poblacions de l’ Urgell, Segarra, Noguera, Pla d’Urgell i Garrigues.

3 comentaris:

  1. Felicitats per aquesta iniciativa!!!. Encantada de poder formar-hi part. Cal que siguem molts i potser així mica a mica conseguirem que aquest món fantàstic on vivim tots plegats, sigui encara una mica millor. ;)

    ResponElimina
  2. http://www.20minutos.es/noticia/1774218/0/1200-catalanes/se-autogestionan-con/moneda-educacion-sanidad-propia/ Sembla que la cosa és mou. Enhorabona!

    ResponElimina

Amb els teus comentaris ens ajudes a millorar. Gràcies