Qui som?


L’Ecoxarxa Tàrrega és una xarxa d’intercanvi, és a dir, un grup de persones que posem béns, serveis i coneixements a disposició dels altres, mitjançant troc directe o, si això no és possible, una unitat de canvi comuna.

En el nostre cas, aquesta unitat de canvi és una moneda social i virtual (també coneguda com a moneda local o comunitària) que ens permet retribuir aquells intercanvis que no són directes, sigui entre usuaris de la nostra xarxa o amb altres ecoxarxes. La nostra moneda es l’eco.

L’objectiu de l’Ecoxarxa Tàrrega és que els participants generin confiança mútua i col·laborin per a construir alternatives econòmiques que beneficiïn a la comunitat, intercanviant en base al valor que cadascú aporta.

La xarxa busca dinamitzar la vida cultural i la interacció personal en les relacions econòmiques així com també recolza l’emprenedoria i el consum responsables.

L’Ecoxarxa Tàrrega està oberta a qualsevol persona o projecte autònom, però per raons de proximitat, principalment de les poblacions de l’ Urgell, Segarra, Noguera, Pla d’Urgell i Garrigues.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Amb els teus comentaris ens ajudes a millorar. Gràcies