Sensibilitat Química Múltiple

 
 
 
El passat divendres 22 de febrer, a la biblioteca de Tàrrega vàrem tenir oportunitat d'assistir a la xerrada que donaven en nom del Procès Constituent, Assemblea de Tàrrega, la metgesa de l'ABS de Tàrrega Mercè Agustí i l'infermera de l'ABS de Bellpuig Teresa Segarra sobre l'important tema de la Sensibilitat Química Múltiple.

Va ser una exposició clara i senzilla que ens va refermar més en la importància d'una alimentació, higiene i hàbits generals sans i naturals. Estem exposats a mil·lers de químics tòxics per a la nostra salut i a la contaminació electromagnètica que generen antenes, mòbils, microones, etz. Tota aquesta amalgama de factors fan que, bona part de la població, sobretot dones, experimentin problemes de salut que van des de molèsties lleus a quadres realment greus.

És vital prendre consciència i posar mitjans a la nostra vida diària per tal d'evitar en la mesura del possible aquests elements que ens fan enmalaltir. Els aliments i productes de la llar ecològics i de proximitat, entre altres precaucions, són els nostres millors aliats.

Des d'Ecoxarxa Tàrrega us encoratgem a iniciar-vos en el cultiu dels vostres propis aliments sans i naturals tot oferint-vos de participar amb nosaltres en el conreu de l'hort comunitari que ja estem posant en marxa a Altet.
 
 
Animeu-vos-hi!
A més de salut, fareu exercici, estalviareu diners i fareu nous amics!
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Amb els teus comentaris ens ajudes a millorar. Gràcies