Ja l'hem fet!!! 1er Mercat d'Intercanvi


 
Dissabte dia 2 de novembre, va tenir lloc al carrer del Carme de la capital de l’Urgell, el 1er. Mercat d’intercanvi, de la mà d’EcoXarxa Tàrrega.

A partir de les 9.00h del matí, tot i la mica de fresca que regnava a l’ambient, la gent d’EcoXarxa va començar a muntar les parades. Cadascuna d’elles es marcà el seu propi “segell personal” i així s’hi podien trobar des de llibres a texans, roba d’abric i vestits, nines i joguines diverses, sabates i maletes, tota mena d’articles per la llar i també per a l’esbarjo, i un llarg etcètera...

La gent que passejava es mostrava en primer lloc desconcertada. Acte seguit, venia la pregunta: “com funciona això?” i llavors se’ls indicava que  es tracta d’una Xarxa d'intercanvi de béns, serveis i coneixements a disposició dels altres, mitjançant troc directe o, si això no és possible, una unitat de canvi comuna.
 
Deixem que el sol sempre surti per a tots

 

Gratament sorpresa per aquesta iniciativa, no van ser pocs els que al cap d’una estona varen tornar i se sumaren a la festa, en alguns casos de forma itinerant, amb les seves bosses.
Perquè tot i tothom es mereix una segona oportunitat








Hi va haver molts intercanvis. A la gent que no tenia per bescanviar, però tenia interès en algun article es va donar l’opció de canviar Euros per Eco’s (la moneda alternativa) i així entremig de somriures va anar passant la jornada fins que es va pondre el sol.

També varem aconseguir un bon grapat de nous associats.

Degut a l’èxit assolit, es probable que es pugui dur a terme un mercat d’intercanvi cada 3 mesos aproximadament, coincidint amb els canvis d’armari. Encara es massa d’hora per a poder saber la propera data, però es donarà a conèixer amb prou antelació per a que tots els que vulgueu participar-hi.


No et pots perdre el proper!

Esperem que et sumis a nosaltres en la propera edició:
HI TENS MOLT A APORTAR!!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Amb els teus comentaris ens ajudes a millorar. Gràcies